Ga naar hoofdinhoud

D-Licious Vocals

Datum/Tijd
Datum: zondag 09 september 2018
Tijd: 14:30


Entree € 12,50

D-licious Vocals bestaat uit 3 zangeressen en 1 gitarist. Na de succesvolle eerste CD “Forgetten Treasures” legt de band momenteel de laatste hand aan het tweede album “Uncovered”.

Steve Porcaro van de band Toto & componist van het nummer “Human Nature” zei over de versie van D-licious Vocals van dit nummer: “Very cool! I love this version!”. Dolf Jansen zei over de groep: “D-licious Vocals speelt covers, maar dan zó mooi gedaan dat ik ze weer de moeite waard vind!” Ze speelden live bij het radioprogramma “Spijkers met Koppen”, waren CD van de week bij het radioprogramma “Afslag Thunder Road” van Dolf Jansen en werden door hem uitgenodigd zijn Eindejaars voorstelling af te sluiten in De Kleine Komedie op 30 en 31 december 2016.

D-licious Vocals speelt nummers die “ze altijd al eens hadden willen doen”, vooral uit de jaren 70 en 80. De groep gaat op zoek naar de akoestische essentie van “de grote” stukken. Iedere hit is ooit klein geschreven, zittend aan de piano of met een gitaar op schoot. De geraffineerde arrangementen van de drie stemmen en een enkele gitaar zorgen voor een krachtig, compleet en nieuw geluid van deze “forgotten treasures”. Hierdoor vergeet de luisteraar meteen de oorsponkelijke bombastische producties.

Juweeltjes van bijvoorbeeld Fleetwood Mac, Toto, Paul Simon, George Michael, James Taylor, Seal en Michael Jackson staan op het programma. Volop herkenning met persoonlijke verhalen van de groep die bij het tijdsbeeld van deze liedjes horen: de tijd van TOPPOP, Countdown, Ferry Maat en Ally McBeal.

Evelyn Kallansee, Pien Schneider, Mariske Hekkenberg en Herman Onnen: solistisch zijn ze ijzersterk, met elkaar klinken ze ronduit D-licious. Op hun CV’s staat onder meer solist bij de internationaal bekende Acid Jazz band Tristan en bij The European Glenn Miller Orchestra, het begeleiden van bekende nationale en internationale artiesten (Spandau Ballet, Todd Rundgren, Guus Meeuwis, Frans Bauer) en grote musical producties als Les Miserables.

Drie stemmen, 1 gitaar: totale harmonie!

www.d-liciousvocals.nl

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart wordt geladen...
Back To Top