Ga naar hoofdinhoud

Margaret Mathot en Annemieke Zuurbier: Soirée Musicale

Datum/Tijd
Datum: zaterdag 03 november 2018
Tijd: 20:15


De toegangsprijs voor dit concert:

t/m 12 jaar € 5,–

CJP/ Student: € 10,–

Volwassenen: € 15,–.

Soirée Musicale, een Franse avond met werken van Debussy, Faure, Poulenc en Ravel.
Margaret Mathot, fluit
Annemieke Zuurbier, piano

Margaret Mathot en Annemieke Zuurbier vormen sinds 2009 een duo. Zij studeerden in de jaren ’80 gelijktijdig aan het Utrecht Conservatorium.

Margaret Mathot studeerde fluit aan het Utrechts Conservatorium bij Nine Sligter en volgde masterclasses en lessen o.m. bij Peter Lukas Graf en Marten Root. Concertervaring heeft zij opgedaan op verschillende aansprekende podia in Nederland, België en Frankrijk. Sinds 2007 vormt zij een duo met organist Koos Teekens. Zij geven jaarlijks een serie fluit/orgelconcerten door het hele land. Vanaf 2010 treedt zij op met pianiste Annemieke Zuurbier en harpiste Klaartje Broers. Margaret Mathot is uitvoerend en docerend fluitiste en is tevens werkzaam bij Muziekschool Oostelijk West-Friesland en Muziekschool Stede Broec.

Annemieke Zuurbier studeerde piano en kamermuziek in Utrecht bij Herman Uhlhorn, Alexander Warenberg en Eli Goren. Zij volgde improvisatielessen bij Bert van den Brink en nam deel aan de liedklas van Thom Bollen. Zij rondde haar conservatoriumstudies in 1990 af met de Aantekening Kamermuziek. Annemieke gaf tal van concerten in binnen- en buitenland. In 1992 behaalde zij het doctoraal Muziekwetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Zij volgde masterclasses o.m. bij Jan Wijn en Karl-Heinz Kämmerling. Annemieke was pianiste van het Artemis Ensemble waarmee ze een cd opnam met pianokwartetten van Schumann, Eröd en Bridge. Zij is een veelgevraagd begeleidster voor zangers, instrumentalisten en koren en speelt tegenwoordig in een BIG Band. Annemieke heeft een pianolespraktijk in Hoorn en Oostwoud.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart wordt geladen...
Back To Top