Ga naar hoofdinhoud

Soundbridge

Datum/Tijd
Datum: zaterdag 01 december 2018
Tijd: 20:15


Aisling Urwin (harp, gitaar en zang) begon al als kind op de harp te spelen en studeert op dit moment Harp en Zang aan het UCC in Cork, Ierland. Naast harp speelt zij ook gitaar en piano, schrijft haar eigen songs en is een graag geziene artieste op de Ierse podia . Vorig jaar won zij met een van haar composities een studiebeurs en mocht een opleiding volgen aan het prestigieuze Berklee College of Music in Boston .

Andre van der Hoff (fluiten, saxen en percussie) komt van oorsprong uit Graft-De Rijp en woont nu al weer enige jaren in Ierland. We kennen hem o.a. van La Luna en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op de Nederlandse theaterpodia. Hij speelde oa met Harry Sacksioni, Herman Brood, Gruppo Sportivo, Roberto Jacketti & Scooters, Shooting Party, Lucretia vd Vloot, NUHR, Erik van Muiswinkel, Lebbis en Jansen en het Goede Doel om maar wat te noemen.

Samen doen zij in december weer een tour door Nederland en brengen een programma van oude en nieuwe Ierse/Keltische muziek . Een mooie mix van bekende en onbekende nummers zal de revue passeren.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart wordt geladen...
Back To Top