skip to Main Content

Beth & Flo – Klassiek én kleinkunst

26 maart 2022 20:15 - 21:15

Beth & Flo – Klassiek én kleinkunst

Muziek van Ravel, Gershwin en Rachmaninov: met vier handen op één piano laten Beth & Flo de zaal zinderen. Virtuoos, muzikaal en perfect op elkaar ingespeeld.

Beth & Flo zijn twee klassiek geschoolde pianistes, die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. Klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met pakkende teksten, fysiek theater en een flinke dosis humor!

In oktober 2020 staan Beth & Flo in de Halve Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Die ervaring nemen zij beslist mee in hun optreden in de Twisk op 16 januari 2021. Laat je verrassen door hun energie, de liedjes en natuurlijk de klassieke muziek die zij spelen!

_____________________________________________________________________

“Beth & Flo: klassiek met theatrale charme” – Haarlems Dagblad

“Prikkelende verbeeldingskracht en aanstekelijke overgave” – Leeuwarder Courant

“(…) het verfrissende pianoduo Beth & Flo, dat opereert op de scheidslijn tussen hoogwaardig klassiek en lichtvoetig cabaret” – Wenneke Savenije in De Nieuwe Muze, juni 2019

_____________________________________________________________________

Spel: Elsbet Remijn & Claudette Verhulst

1 kaart = 2 personen

In verband met de aangepaste zaalindeling is het bij dit evenement alleen mogelijk om online te reserveren per 2 personen. 1 gereserveerde kaart geeft toegang aan 2 personen. De 2 personen komen naast elkaar te zitten in de theaterzaal. Wil je alleen of met meer dan 2 personen komen? Dat kan. Bel ons dan via 06-21260908

Ticket type Prijs Bestellen
Beth & Flo - Ticket €19,50
Ticket bestellen

Back To Top