skip to Main Content

Carel Kraayenhof – Ongehoorde muziek ( solo ) 1e show

11 april 2021 14:00 - 15:00

Carel Kraayenhof

Ongehoorde Muziek

theaterconcert

Zoals de meesten van ons bracht Carel Kraayenhof de laatste maanden noodgedwongen door in zijn huis en tuin in de landelijke omgeving van de Beemster, zijn ‘Hollandse pampa’.

Zijn leeggelopen agenda veroorzaakte onbedoeld een grote vrijheid, en langzamerhand keerde Carel terug naar zijn muzikale roots, zijn eerste kennismaking met de piano toen hij acht jaar oud was. Later, op zijn achttiende, begon hij concertina en trekharmonica te spelen, en uiteindelijk leidde zijn liefde voor de muziek tot zijn ontdekking van de bandoneon, waarvan hij sinds zijn 24e onafscheidelijk is.

Na 30 jaar sextet en 10 jaar als duo met pianist Juan Pablo Dobal, keert Carel nu terug naar waar het begon: met zijn bandoneon op schoot in de huiskamer.

In zijn soloprogramma Ongehoorde Muziek speelt Carel nieuwe composities, arrangementen en solo’s op de bandoneon die eerder niet of nauwelijks gehoord zijn.

Een rijkdom aan tango’s en folkloremuziek, maar ook klassiek en pop komt om de hoek kijken.

Puur genieten!

www.carelkraayenhof.nl

Foto: Gasper Rila

Theatermenu

Bij Bistrop3 (Medemblik) kunt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een theatermenu.
Nieuw is dat restaurant ‘d Artiest (Medemblik) dit seizoen ook een theatermenu verzorgt. Ook zij verwelkomen u graag.

1 kaart = 2 personen

In verband met de aangepaste zaalindeling is het bij dit evenement alleen mogelijk om online te reserveren per 2 personen. 1 gereserveerde kaart geeft toegang aan 2 personen. De 2 personen komen naast elkaar te zitten in de theaterzaal. Wil je alleen of met meer dan 2 personen komen? Dat kan. Bel ons dan via 06-21260908

 

 

Ticket type Prijs Bestellen
Carel Kraayenhof - Ongehoorde muziek ( solo ) 1e show €49
Ticket bestellen

Back To Top