skip to Main Content

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

11 april 2021 14:30 - 15:30

Carel Kraayenhof, Juan Pablo Dobal

100 jaar Piazzolla

Met de theatervoorstelling 100 jaar Piazzolla eren bandoneonist Carel Kraayenhof en pianist Juan Pablo Dobal hun muzikale idool en vader van de tango nuevo Astor Piazzolla, ter gelegenheid van zijn honderdste geboortejaar in 2021.

In 1987 werkte Kraayenhof drie maanden met de maestro in zijn Tango Apasionado. Piazzolla’s zoon schreef Kraayenhof na zijn vertolking van Adios Nonino op het Koninklijke Huwelijk: ‘My father in heaven is proud of you’.

Dobal is afkomstig uit Buenos Aires, dé stad van Piazzolla. Hij begeleidde zangeres Amelita Baltar in Europa, de eerste vertolker van de ballades en liederen van Piazzolla en Ferrer.

In 100 jaar Piazzolla worden instrumentale juweeltjes afgewisseld met poëtische teksten van Jorge Luis Borges en Horacio Ferrer.

www.carelkraayenhof.nl

Theatermenu
Bij Bistrop3 (Medemblik) kunt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een theatermenu.
Nieuw is dat restaurant ‘d Artiest (Medemblik) dit seizoen ook een theatermenu verzorgt. Ook zij verwelkomen u graag.

1 kaart = 2 personen

In verband met de aangepaste zaalindeling is het bij dit evenement alleen mogelijk om online te reserveren per 2 personen. 1 gereserveerde kaart geeft toegang aan 2 personen. De 2 personen komen naast elkaar te zitten in de theaterzaal. Wil je alleen of met meer dan 2 personen komen? Dat kan. Bel ons dan via 06-21260908

De kaarten komen binnenkort in de verkoop. Houd de nieuwsbrief in de gaten. 

 

Back To Top