skip to Main Content

DOLF JANSEN – FLITSBEZORGD ( Oudejaars 2022 )

23 oktober 2022 20:15 - 21:30

Dolfs Oudejaars 2022 brengt hoop, comedy, poezie, improvisatie maar ook een pleidooi voor vrede en menselijkheid op plekken waar agressie en angst lang genoeg aan het woord zijn geweest. Vanaf het eerste moment in een hoog tempo, maar met meer dan voldoende tijd voor schaterlachen en andere geluiden.

Dolf Jansen – Flitsbezorgd (Oudejaars 2022)

We zijn eraan gewend geraakt dat alles binnen 10 minuten (!) bij ons thuis wordt gebracht, chips, barbecuesaus, 2 bananen en ketamine voor het hele weekend. Dolf Jansen gaat het weer eens helemaal anders doen, in zijn 34e oudejaarsvoorstelling, Flitsbezorgd.

In 100 minuten (!) maakt hij een soort van chocola van een jaar dat begon tussen lockdown en VRIJHEID, en via oorlog in Europa en ander grensoverschrijdend gedrag uitkwam bij een slutty summer 2.0, en natuurlijk een volgend groot sportevenement op een plek waar je je dwangarbeiders nog niet naartoe zou sturen.   Oudejaars 2022 brengt hoop, comedy, poezie, improvisatie maar ook een pleidooi voor vrede en menselijkheid op plekken waar agressie en angst lang genoeg aan het woord zijn geweest.

 

 

Ticket type Prijs Bestellen
Dolf Jansen - Flitsbezorgd Oudejaars 2022 €23,50 Tickets zijn uitverkocht.

Back To Top