Skip to content

Eric Vloeimans en Egbert Derix: Gardens of Abundance

zaterdag 23 september 2023 20:15 - 22:00

We zijn dolblij hem weer te verwelkomen.. trompettist Eric Vloeimans. Hij en pianist Egbert Derix spelen deze avond het nieuwe dubbelalbum Gardens of Abundance, waarbij ze alle clichés over jazz en muzikanten overboord gooien. Een prachtig spel tussen de piano en de trompet door twee steengoede muzikanten.

Gardens of Abundance zit vol improvisaties en eigen composities, waarbij de piano en de trompet samen een weergaloos gesprek aan gaan. Het is teder, het is intens en het zit vol verrassingen. In dit concert weten Vloeimans en Derix de muziek door hun samenspel naar een hoger niveau te tillen.

€28,50 Ticket bestellen

 

Speciaal voor de gasten van Theaterkerk en B&B Hemels heeft restaurant Locals in Medemblik een menu samengesteld. Zalm tartaar, arancini, lokale steak met seizoensgroente, van alles komt voorbij en de keuze is aan jou. Mocht je dit diner willen combineren met een voorstelling, dan houdt Locals rekening met de klok. Zo verschijn je op tijd en met een heerlijk menu achter de kiezen in de theaterkerk.

Het menu kost 32,50.

Meer informatie en reserveringen vindt u hier.

Back To Top