Skip to content

Gerard Alderliefste: Mijn avonturen met Ramses Shaffy

zaterdag 21 oktober 2023 20:15 - 22:00

Gerard Alderliefste begeleidt Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière. Gerard en Ramses karren na de hit Laat Me samen heel het land door. Er ontstaat een warme, avontuurlijke vriendschap, met herinneringen die later opgetekend zijn in een boek, ‘Mijn Avonturen met Ramses Shaffy’. Daarover doet Alderliefste tijdens deze voorstelling verslag met anekdotes, foto’s, video’s en live muziek. Er is (samen-)zang, begeleid op piano en gitaar, Maria Eldering speelt viool en er is rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was.

Reacties:
– Wanda de Kanter (toonde videoclip Laat me/Vivre in ‘Zomergasten’): Dit wil iedereen zien..!
– Lucia C, Theater Dakota Den Haag: Wat een prachtig muzikaal verhaal over jouw avonturen met Ramses Shaffy! Ik was diep onder de indruk en emotioneel geraakt!
– Eveliene D, Ramses Shaffy Huis: Het was een prachtige emotionele voorstelling! Een lach en een traan. Fantastisch! Dank je wel Gerard!
– Joep R, Roode Bioscoop Amsterdam: Mooie avond, genoten van je anekdotes en van bekende en onbekend Shaffy-songs. Een gewone maandagavond werd een bijzondere. Deze dag komt nooit meer terug!

Algemene voorwaarden

Back To Top