skip to Main Content

Gouden Nacht – Verlichting!

30 oktober 2021 17:00 - 23:00

30 oktober 2021: In de Gouden Nacht van Medemblik staat dit jaar het thema Verlichting centraal. Verlichting, omdat we na de zware tijd die achter ons ligt allemaal wel toe zijn aan verlichting! Ook was de ‘Verlichting’ de periode in de geschiedenis waarin er uitvindingen werden gedaan, de blik op de wereld werd verruimd en kennis en nieuwsgierigheid hun intrede deden.

Verhalenvertellers, gidsen, rappers, muzikanten en acteurs nemen de bezoeker mee door de avond van de Verlichting.

Geniet van de vertelvoorstelling ‘Het Gouden Uur’: een spannende belevenis voor jong en oud langs prachtig verlichte monumentale locaties in Medemblik. Rijd mee in legertrucks, bezoek Huis Midwoud met film en muziek, en nog zoveel meer!

Stel je eigen unieke programma samen en maak, als je wilt, gebruik van ons vervoersysteem. De activiteiten vinden plaats in Benningbroek, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Twisk en Wervershoof.

Kom je ook? Toegang op alle locaties is gratis!

Aanmelden: https://www.cultuurmedemblik.nl/uitagenda-medemblik/gouden-nacht/

In de prachtig verlichte theaterkerk Hemels brengt pianiste Marlies du Mosch haar speciale compositie voor de Gouden Nacht die zich kenmerkt door het filmische karakter. Deze muzikale voorstelling laat de luisteraar zijn eigen verhaal vormen en brengt verlichting in donkere dagen. Speciaal voor De Gouden Nacht heeft Marlies een nieuwe compositie gemaakt die in Theaterkerk Hemels de première zal beleven.

19.15 / 20.15 / 21.15 uur

Maximaal 70 personen

Je kunt je ook rechtstreeks aanmelden voor het concert van Marloes via : https://www.eventbrite.nl/e/premiere-marlies-du-mosch-tickets-187540898877

Zaterdag 30 oktober 2021
tussen 17:00 – 23:00 uur

Back To Top