skip to Main Content

Twisker Matthäus Passion 2022

14 april 2022 20:15 - 15 april 2022 22:00 Theaterkerk Hemels Twisk.

In de aanloop naar Pasen worden overal in het land Passions gehouden. Dit jaar voor het eerst ook in Twisk!
En wel op 2 avonden voor één combinatieprijs. Alles wat u wilt weten over de Matthäus Passion van Bach. En alles wat u van die Passion wilt voelen. Samen in een combinatievoorstelling over 2 avonden. Op 2 locaties: de Doopsgezinde kerk aan de Dorpsweg 149 en Theaterkerk Hemels aan de Dorpsweg 121.
Op witte donderdag 14  april 2022 geven dirigent Frans-Aert Burghgraef en musicus René Smit een interactieve workshop over de Matthäus Passion. Gezamenlijk leiden zij u door de Matthäus heen. Aan de hand van beeld en audio krijgt u een unieke kijk op en in de Matthäus. Het Twisker Koor zal de workshop live ondersteunen met een aantal koralen. Locatie: Doopsgezinde Kerk / Twisk

Op goede vrijdag 15 april staat in theaterkerk Hemels het concert “Matthäus Passion, highlights en meer” op het programma. Goede voorbereid kunt u genieten van verkorte versie van de Matthäus (40 minuten) waarin de mooiste aria’s en delen van de vertellingen worden gezongen door vier professionele zangers, begeleid door een pianist. En ook het Twisker Koor zingt een aantal koralen.
Na de pauze zingt het viertal hoogtepunten uit de klassieke zang, o.a. Libiamo, Una Furtiva Lagrima, Marechiare en lichtere stukken.

Sopraan: Andrea Vos
Sopraan: Dieke van Hoften
Tenor: Steven Schilp
Bas: Yan Bijpost
Pianiste: Agnes Kauffman
Twiskerkoor

We zien u graag beide avonden!

Prijs: €19,50 voor beide avonden

 

 

Ticket type Prijs Bestellen
Combinatieticket 14 en 15 april Twisker Paas Passion €19,50
Ticket bestellen

Back To Top