skip to Main Content

Vincent Bijlo – Functie Elders

27 november 2021 20:15 - 21:45

‘Functie Elders’, een oudejaarsshow met verrassende omtzigten vanuit Bijlo’s mondkapjesmuseum, mede mogelijk gemaakt door Sywert van Lienden. Met onder andere als pronkstuk het kapje van Ollongren, en dat mapje, dat ze onder haar arm had, die de politiek voorgoed veranderden. Of toch niet? Het jaar zal het leren.

Het jaar van de gelogen waarheid van Rutte, Bijlo’s rol in de avondklokrellen, de herrezen Horeca en het oude normaal dat weer langzaam het nieuwe werd.
2021 in anderhalf uur, een show om in je zak te steken.

CORONATOEGANGSBEWIJS

In navolging van de laatste coronamaatregelen van de Rijksoverheid, werken wij vanaf september 2021 met het coronatoegangsbewijs. Dit doen wij zolang de Rijksoverheid dit voorschrijft. De sector is afgelopen anderhalf jaar dusdanig lang dicht geweest dat wij als theater de artiesten en gezelschappen zoveel mogelijk willen helpen de zalen weer te vullen. 

ANNULEREN

Het annuleren van toegangskaarten is mogelijk tot drie werkdagen voor de voorstelling. Levert u uw kaarten later in, dan proberen wij deze – alleen bij uitverkochte voorstellingen – door te verkopen. Als dat lukt, ontvangt u uw tegoedbon. In beide gevallen rekenen we € 2,00 administratiekosten per kaartje.

Tegoedbonnen van Hemels zijn 1 jaar geldig

 

Ticket type Prijs Bestellen
Vincent Bijlo - Functie Elders €18,50
Ticket bestellen

Back To Top