skip to Main Content

Vloeimans en Holshouser / Two for the road

31 oktober 2021 14:30 - 15:30

Eric Vloeimans & Will Holshouser  / Two for the Road

Eric Vloeimans is alom bekend als absolute meester op de trompet en zijn fluwelen fluistertoon is onmiskenbaar. Zijn altijd kleurrijke aanwezigheid heeft al vele muziekliefhebbers gelukkig gemaakt. Erics muzikale interesse is breed en hij schroomt niet de grenzen tussen jazz, pop en klassiek te doorbreken.

De Amerikaan Will Holshouser kreeg als kind een accordeon en heeft een bijzondere niche voor hemzelf gevonden als accordeonist, improvisator en componist. Will combineert swing, bop en freestyle-improvisatie met verschillende traditionele accordeonstijlen, zoals tango, zydeco en klezmer. De ideale partner voor Eric.

Deze twee muzikale omnivoren kennen en waarderen elkaar al jaren. Ze hebben samen al diverse concerten gegeven en opgenomen. Op deze Europese tournee gaan ze samen op avontuur en slepen de luisteraar door allerlei onverwachte bochten mee. Om ze uiteindelijk weer veilig thuis te brengen, rijker en voldaan.

Check hier de trailer : https://youtu.be/gC0DfWxwCrM

Over Eric Vloeimans en Will Holshouser:

> Vloeimans creëert originele muziek die hem al vele prijzen heeft opgeleverd, waaronder vijf Edisons, de Boy Edgar Prijs, de Bird Award, de Elly Ameling Prijs en de Gouden Notenkraker. In 2020 mocht hij de Edison Jazz Oeuvreprijs aan zijn palmares toevoegen.

Holshouser studeerde compositie bij Anthony Braxton en toerde en nam platen op met jazzvioliste Regina Carter, improvisators Han Bennink en Michael Moore, modern Klezmer-klarinettist David Krakauer, maar ook met illustere pop-musici als Anthony and the Johnsons en Martha Wainwright. Holshouser treedt ook op met zijn eigen formaties: Musette Explosion en The Will Holshouser Trio.

 

CORONATOEGANGSBEWIJS

In navolging van de laatste coronamaatregelen van de Rijksoverheid, werken wij vanaf september 2021 met het coronatoegangsbewijs. Dit doen wij zolang de Rijksoverheid dit voorschrijft. De sector is afgelopen anderhalf jaar dusdanig lang dicht geweest dat wij als theater de artiesten en gezelschappen zoveel mogelijk willen helpen de zalen weer te vullen. 

ANNULEREN

Het annuleren van toegangskaarten is mogelijk tot drie werkdagen voor de voorstelling. Levert u uw kaarten later in, dan proberen wij deze – alleen bij uitverkochte voorstellingen – door te verkopen. Als dat lukt, ontvangt u uw tegoedbon. In beide gevallen rekenen we € 2,00 administratiekosten per kaartje.

Tegoedbonnen van Hemels zijn 1 jaar geldig

Ticket type Prijs Bestellen
Eric Vloeimans en Will Holshouser / Two for the road €27,50
Ticket bestellen

Back To Top