skip to Main Content
Vriendschap Voor Elkaar – Liefde Voor Burt Bacharach Uitverkocht!!

Vriendschap voor elkaar – Liefde voor Burt Bacharach Uitverkocht!!

10 oktober 2020 19:30 - 20:30

Vriendschap voor elkaar – Liefde voor Burt Bacharach

Twee jaar geleden traden ze voor het eerst naar buiten. Vorig jaar sloten ze met veel overtuiging de UITmarkt Schagen af. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken in het Noord-Hollands muzieklandschap: de Burt Bacharach 6.

BB’6 bestaat uit zes veelzijdige, afgestudeerde musici aan verschillende Nederlandse conservatoria. Elk met een eigen achtergrond en een eigen specialiteit, maar bovenal vrienden van elkaar.

Hun passie en liefde voor muziek hebben ze gebundeld en ze hebben elkaar gevonden in het overweldigende aanbod composities van Burt Bacharach. Door eigen arrangementen ervan en de bijzondere samenstelling van de band, hebben zij veel van deze hits een heel nieuwe klankkleur gegeven. Hun optredens winnen steeds meer aan kracht en ontwikkelen zich tot een muzikaal verhaal met een intense beleving.

De BB’6 band bestaat uit René Smit (drums) Wim Vlaar (piano) Colet Nierop (harp) Martin Rozema (dwarsfluit) Esther Hoek (saxofoon) en Stephanie Kramer (zang).

Beleef de pareltjes van Burt Bacharach, beleef BB’6!

Theatermenu
Bij Bistrop3 (Medemblik) kunt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een theatermenu.
Nieuw is dat restaurant ‘d Artiest (Medemblik) dit seizoen ook een theatermenu verzorgt. Ook zij verwelkomen u graag.

1 kaart = 2 personen

In verband met de aangepaste zaalindeling is het bij dit evenement alleen mogelijk om online te reserveren per 2 personen. 1 gereserveerde kaart geeft toegang aan 2 personen. De 2 personen komen naast elkaar te zitten in de theaterzaal. Wil je alleen of met meer dan 2 personen komen? Dat kan. Bel ons dan via 06-21260908

Back To Top