skip to Main Content

The Lasses – Wintersongs 1e show

19 december 2020 19:30 - 20:30

Wintersongs van The Lasses in Kerktheater Hemels

Sophie Janna en Margot Merah zingen samen alsof ze zussen zijn. Verhalen over liefde, dood en andere ellende worden gebracht zonder pretentie, vol humor en muzikaliteit. De Ierse en Amerikaanse folktradities hebben duidelijk hun stempel gezet op de liedkeuze én op het eigen werk van The Lasses. Speciaal voor de donkere decembermaand hebben ze een sfeervol ‘winterprogramma’ samengesteld waarbij Ierse en Schotse nummers afgewisseld worden met Wintersongs.

Nieuws over The Lasses:

Het gaat door, maar in aangepaste vorm. De reden is verdrietig, want één van de twee dames, Margot, is ernstig ziek en zal zeker maanden lang niet kunnen optreden. Margot en Sophie willen, hoewel ze dit ook heel moeilijk vinden, heel graag de show in aangepaste vorm door laten gaan.

Het concert blijft qua repertoire grotendeels hetzelfde: nummers van het album ‘Undone’, traditionals uit Schotland, Ierland en Amerika en eigen werk in de folktraditie. Sophie zingt, met aan haar zijde multi-instrumentalist Janos Koolen die de ‘tweede stem’ voor rekening neemt met gitaar, mandoline, banjo. Janos produceerde het laatste Lasses-album ‘Undone’ en hij is een veelgevraagde sidekick in de theaterwereld (o.a. Frédérique Spigt, Fay Lovsky).

Margot en Sophie hopen dat iedereen die al kaartjes heeft gekocht voor The Lasses, ook naar Sophie & Janos willen komen.
En natuurlijk ook dat de aangepaste voorstelling uitverkocht zal raken.

Graag zien zij, en wij, u op zaterdag 19 december

Links

 site                  http://www.thelasses.nl/

facebook         https://www.facebook.com/TheLasses/

instagram        https://www.instagram.com/lassesnl/

bandcamp       https://thelasses.bandcamp.com/

youtube           http://www.youtube.com/c/TheLasses

Theatermenu
Bij Bistrop3 (Medemblik) kunt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een theatermenu.
Nieuw is dat restaurant ‘d Artiest (Medemblik) dit seizoen ook een theatermenu verzorgt. Ook zij verwelkomen u graag.

1 kaart = 2 personen

In verband met de aangepaste zaalindeling is het bij dit evenement alleen mogelijk om online te reserveren per 2 personen. 1 gereserveerde kaart geeft toegang aan 2 personen. De 2 personen komen naast elkaar te zitten in de theaterzaal. Wil je alleen of met meer dan 2 personen komen? Dat kan. Bel ons dan via 06-21260908

Back To Top