skip to Main Content

The Lasses – Wintersongs 2e concert

18 december 2021 15:30 - 16:30

Wintersongs van The Lasses in Kerktheater Hemels

Sophie Janna en Margot Merah zingen samen alsof ze zussen zijn. Verhalen over liefde, dood en andere ellende worden gebracht zonder pretentie, vol humor en muzikaliteit. De Ierse en Amerikaanse folktradities hebben duidelijk hun stempel gezet op de liedkeuze én op het eigen werk van The Lasses. Speciaal voor de donkere decembermaand hebben ze een sfeervol ‘winterprogramma’ samengesteld waarbij Ierse en Schotse nummers afgewisseld worden met Wintersongs.

Graag zien zij, en wij, u op zaterdag 18  december

Links

 site                  http://www.thelasses.nl/

facebook         https://www.facebook.com/TheLasses/

instagram        https://www.instagram.com/lassesnl/

bandcamp       https://thelasses.bandcamp.com/

youtube           http://www.youtube.com/c/TheLasses

CORONATOEGANGSBEWIJS

In navolging van de laatste coronamaatregelen van de Rijksoverheid, werken wij vanaf september 2021 met het coronatoegangsbewijs. Dit doen wij zolang de Rijksoverheid dit voorschrijft. De sector is afgelopen anderhalf jaar dusdanig lang dicht geweest dat wij als theater de artiesten en gezelschappen zoveel mogelijk willen helpen de zalen weer te vullen. 

ANNULEREN

Het annuleren van toegangskaarten is mogelijk tot drie werkdagen voor de voorstelling. Levert u uw kaarten later in, dan proberen wij deze – alleen bij uitverkochte voorstellingen – door te verkopen. Als dat lukt, ontvangt u uw tegoedbon. In beide gevallen rekenen we € 2,00 administratiekosten per kaartje.

Tegoedbonnen van Hemels zijn 1 jaar geldig

Ticket type Prijs Bestellen
The Lasses 2e concert €19,50 Tickets zijn uitverkocht.

Back To Top