skip to Main Content

Wouter Bekkering Quintet – Greatest Hits! 2e show

15 november 2020 19:15 - 21:15 Theaterkerk Hemels Twisk

Wouter Bekkering Quintet  –  Greatest Hits

Voor dit  concert heeft het WBQ  besloten om een aantal   favoriete stukken uit hun 20-jarig bestaan opnieuw uit te voeren, waar nodig in een nieuw arrangement. En daarmee benoemen ze deze stukken tot ‘hits’.  Daarnaast zijn er natuurlijk weer nieuwe, meest eigen geschreven stukken.

De stijl van deze band laveert tussen jazz , blues , Latin en funk ,waarbij het jazz-element van de improvisatie kenmerkend is . De muziek van het WBQ klinkt altijd melodieus en dynamisch.

Om het concert op 15 november een extra dimensie te geven is uitgenodigd fluitiste Ciska van der Wilk . Zij zal een jazzballad en een Latin stuk spelen , maar ook staat er een Adagio van Bach  op het programma in een uitvoering met contrabas en drums.

De bandleden zijn : Sander van Wonderen op piano en Fender Rhodes, Frans Groen op contrabas, Charl Kruijer op gitaar , Bert Schipper op drums en Wouter Bekkering op tenor saxofooon.

Wilt u voorafgaande aan de voorstelling een hapje eten? BISTROp3 in Medemblik biedt een driegangen theatermenu voor €27,50. Klik op onderstaande link om te reserveren!

https://widget.guestplan.com/?id=VYkZiSb0da646c72a4591a65a85dea1d0928898ea5333029&locale=nl

 

1 kaart = 2 personen

In verband met de aangepaste zaalindeling is het bij dit evenement alleen mogelijk om online te reserveren per 2 personen. 1 gereserveerde kaart geeft toegang aan 2 personen. De 2 personen komen naast elkaar te zitten in de theaterzaal. Wil je alleen of met meer dan 2 personen komen? Dat kan. Bel ons dan via 06-21260908

De kaarten voor deze 2e show gaan in de verkoop als de eerste is uitverkocht!

Back To Top