Skip to content

Teambijeenkomst

Voor een teambijeenkomst met aansluitend diner pensant heb ik onlangs kennis gemaakt met Theaterkerk Hemels! als speciale en sfeervolle vergaderlocatie. In de bijzondere ambiance van deze kerk was het heerlijk om met een team aan de slag te gaan. De ontvangst en ondersteuning was super verzorgd met veel persoonlijke aandacht door gastheer René. Het diner pensant onder de oorspronkelijke kroonluchter waarvan de kaarsjes nog gewoon een vlammetje hebben voor het imposante kerkorgel was eenvoudigweg geweldig. We hebben genoten van de hoge kwaliteit van het driegangen menu en de professionele bediening. Een pareltje, dat is Theaterkerk Hemels! en een absolute aanrader voor wie een bijzondere ontmoetingsplek zoekt.

Johan Bouwmeester
On the good
www.waardegedrevenleiderschap.nl

 

Back To Top