skip to Main Content

Vergaderlocatie

 

De kerkzaal is te huur voor andere evenementen zoals tentoonstellingen, seminars, vergaderingen en trainingen. Wij verzorgen de licht- en geluidstechniek en eventuele catering. Dat is bij ons in goede handen: René heeft jarenlange ervaring als theatertechnicus en mixt zelf koren, orkesten, bands en solo-artiesten. Qua beeld en geluid is de zaal goed uitgerust: een projectiescherm, een podium, laptop, flipovers, een geluidsinstallatie en een prachtige vleugel. Er is ook opnameapparatuur in de kerk aanwezig. Dit komt goed van pas, mocht u een studio- of live-opname van uw optreden willen hebben.

Heeft u vragen over de zaalverhuur of opnamemogelijkheden? Neemt u dan gerust contact op.

Programmering Podiumkunsten

Theaterkerk Hemels beschikt over een ruime, hoge kerkzaal met een prachtige akoestiek waar allerlei soorten podiumkunsten goed tot hun recht komen. Wij programmeren zelf muziek en theater. Maar de zaal is ook te huur voor eigen optredens. Door onze gevarieerde programmering ontstaat er een mooie mix van muziek en theater, zowel bekend en onbekend, lokaal en nationaal, jong en oud.

Wij denken graag met u mee over de invulling van uw ideeën!

Huwelijk

Trouwen in deze tijd? Met minder gasten dan je zou wensen misschien, maar dat doet niets af aan het liefdevolle en emotionele moment van het wederzijdse ja-woord. Hemels is een officiële trouwlocatie. De monumentale kerkzaal heeft ook met 50 gasten een intieme sfeer en is ruim genoeg om de vereiste afstand te garanderen. Hoe mooi is het elkaar de liefde te beloven op een plek waar al eeuwenlang getrouwd is? We beschikken over een prachtige vleugel en kerkorgel. Ook kunnen we de kerkklokken luiden bij jullie binnenkomst en vertrek. Na de ceremonie een feestelijke toast en bruidstaart? Wij kunnen ook de receptie verzorgen.

Wij doen niet liever dan jullie te helpen er een onvergetelijke dag van te maken!

Afscheid

In alle rust afscheid nemen van een dierbare in een monumentale kerkzaal in Twisk. Een plek waar sinds het bestaan van het gebouw (1396) al huwelijken werden gesloten en afscheidsdiensten plaatsvonden. Formeel geen kerk meer, maar de ambiance bleef: een prachtige preekstoel, kroonluchters, lichte kerkramen en een groot orgel. U kunt het afscheid helemaal naar eigen wens inrichten, zonder de druk van de tijd, met of zonder nazit. Met 50  personen is er prima aan de Corona-regels te voldoen. Er is een vleugel beschikbaar, een geluidsinstallatie, lekker zittende stoelen, een beamer en professionele catering. Wij hebben ervaring in de uitvaartbranche en we helpen vanuit onze rol graag om er een mooi, warm en persoonlijk afscheid van te maken.

U kunt ons altijd bellen!

 

 

Back To Top