skip to Main Content

Verhuur & Programmering Podiumkunsten

Theaterkerk Hemels beschikt over een ruime, hoge kerkzaal met een prachtige akoestiek waar allerlei soorten podiumkunsten goed tot hun recht komen. Wij programmeren zelf muziek en theater. Maar de zaal is ook te huur voor eigen optredens. Door onze gevarieerde programmering ontstaat er een mooie mix van muziek en theater, zowel bekend en onbekend, lokaal en nationaal, jong en oud.

De zaal is tevens te huur voor andere evenementen zoals tentoonstellingen, seminars, vergaderingen en trainingen. Wij verzorgen de licht- en geluidstechniek en eventuele catering. Dat is bij ons in goede handen: René heeft jarenlange ervaring als theatertechnicus en mixt zelf koren, orkesten, bands en solo-artiesten. Qua beeld en geluid is de zaal goed uitgerust: een projectiescherm, een podium, laptop, flipovers, een geluidsinstallatie en een prachtige vleugel. Er is ook opnameapparatuur in de kerk aanwezig. Dit komt goed van pas, mocht u een studio- of live-opname van uw optreden willen hebben.

Heeft u vragen over de zaalverhuur of opnamemogelijkheden? Neemt u dan gerust contact op. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw ideeën!

Rouw & Trouw

De kerkzaal leent zich goed voor rouw- en trouwdiensten. Zowel de liefde als het afscheid van een dierbare verdient een waardig samenzijn. De kerk biedt de goede ambiance voor deze memorabele bijeenkomsten. Om zonder gebonden te zijn aan een eindtijd, in alle rust afscheid te kunnen nemen. De authentieke en monumentale zaal heeft ruimte voor 100-150 zitplaatsen.

Dankzij voormalige werkzaamheden bij een uitvaartorganisatie hebben we de kennis en kunde om diensten mooi en goed te laten verlopen volop in huis.

We kunnen ook beeldmateriaal en (live) muziek bij de ceremonie voor u verzorgen. Een aansluitende feestelijkheid of samenzijn kan bij ons in de zaal. Eventueel leent het op 5 minuten loopafstand gelegen landgoed Twiskerslot zich hier ook goed voor.

Rene Smit
Podiumkunsten Twisk
Podiumkunsten horeca
Back To Top