Skip to content

De klassieke ambiance van de kerk maakt elke bijeenkomst bijzonder. Vergaderen, met dierbaren samenkomen of voor de opvoering van een theaterstuk: bij ons bent u in goede handen. Voor elk soort verhuur is licht- en geluidstechniek en eventuele catering aanwezig. René heeft jarenlange ervaring als theatertechnicus en mixt zelf koren, orkesten, bands en solo-artiesten. Er is een projectiescherm, een podium, laptop, flipovers, een geluidsinstallatie en een prachtige vleugel. Er is ook opnameapparatuur in de kerk aanwezig. Dit komt goed van pas, mocht u een studio- of live-opname van uw bijeenkomst willen hebben. 

Zakelijke bijeenkomsten

Trekt u met uw zakelijke gezelschap graag eens buiten het bekende kantoor? De kerkzaal leent zich uitstekend voor vergaderingen, seminars, trainingen of tentoonstellingen in bijzondere setting. De ruimte is groot, afgesloten en is geschikt voor verschillende soorten bijeenkomsten, van vergaderingen in kleine kring tot trainingen met een groot gezelschap. Beeld- en geluidstechniek wordt verzorgd, en eventueel ook catering.

Podiumkunsten

Theaterkerk Hemels beschikt over een ruime, hoge kerkzaal met een prachtige akoestiek waar allerlei soorten podiumkunsten goed tot hun recht komen. Wij programmeren zelf muziek en theater, maar de zaal is ook te huur voor eigen optredens. Heeft u een albumpresentatie, of een idee voor een mooi theaterstuk? In de theaterkerk komt uw programma mooi tot leven.
Wij denken graag met u mee over de invulling van uw ideeën.

Rouwen en trouwen

Kom samen met uw dierbaren in de eeuwenoude kerkzaal: een plek waar al sinds het bestaan van het gebouw in 1396 huwelijken worden gesloten en afscheidsdiensten plaatsvinden. Formeel is het geen kerk meer, maar de ambiance staat nog overeind: met een prachtige preekstoel, kroonluchters, lichte kerkramen en een groot orgel. Alle techniek voor beeld en geluid is aanwezig.

Trouwen? Hemels leent zich uitstekend voor het bijzondere moment van het wederzijdse ja-woord. Hoe mooi is het elkaar de liefde te beloven op een plek waar dat al eeuwenlang gedaan wordt? De kerkklokken luiden bij binnenkomst naar het altaar en bij het vertrek, zo u wilt. Na de ceremonie een feestelijke toast en bruidstaart? Wij kunnen ook de receptie verzorgen. Wij doen niets liever dan u te helpen er een onvergetelijke dag van te maken.

Afscheid nemen van een dierbare kan bij ons in alle rust en helemaal naar eigen wens. Zonder de druk van de tijd, met of zonder nazit. Er is een beamer, comfortabele stoelen en als u dat wilt verzorgen bij de catering. Wij hebben ervaring in de uitvaartbranche en we helpen vanuit onze rol graag om er een mooi, warm en persoonlijk afscheid van te maken. U kunt ons altijd bellen.

Voor meer informatie praten we graag met u verder, neem gerust contact met ons op.

Podiumkunsten Twisk
Theaterkerk van buiten
Kerkzaal-theatherkerk-hemels
Back To Top