Skip to content

Nieuw programma!!!

Vrijdag 10 september 2022
TIM KLIPHUIS TRIO – THE FIVE ELEMENTS
Tim Kliphuis is een van de bekendste improviserende violisten ter wereld. Hij combineert op virtuoze manier klassiek en gypsy. Naast de suite The Five Elements staat een swingende selectie uit 15 jaar Tim Kliphuis Trio op het programma, van J.S. Bach’s Brandenburgse concerten en Vivaldi’s Vier Seizoenen tot Faurés Nocturne en Morgenvan Richard Strauss. De ‘master of violin’ staat in Twisk!

Zaterdag 24 september 2022
TANGARINE
Het Nederlandse singer-songwriter duo Tangarine bestaat uit de identieke tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. Het beste folkduo van Nederland. Met hun onberispelijke stemmen en unieke uitstraling zijn ze een graag geziene gast op de Nederlandse podia. De samenzang is van grote klasse. Dompel je onder in de wereld van Tangarine met aanstekelijke songs.

Zaterdag 8 oktober 2022
MAURITS FONDSE – MY LIFE: THE STORY OF BILLY JOEL
Maurits Fondse bezingt het turbulente leven van pianist en zanger Billy Joel. Aan de hand van zijn beroemde songs vertelt Fondse het levensverhaal van de straatjongen geboren in The Bronx. Met 150 miljoen verkochte platen en 33 top 40 hits is Billy Joel (nu 70 jaar) één van ’s werelds succesvolste artiesten aller tijden.

Zondag 23 oktober 2022
DOLF JANSEN – FLITSBEZORGD
Dolfs Oudejaars 2022 brengt hoop, comedy, poezie, improvisatie maar ook een pleidooi voor vrede en menselijkheid op plekken waar agressie en angst lang genoeg aan het woord zijn geweest. Vanaf het eerste moment in een hoog tempo, maar met meer dan voldoende tijd voor schaterlachen en andere geluiden!

Zaterdag 19 november 2022
NATHALIE BAARTMAN – SNAK
Een Twentse Brigitte Kaandorp op drieëndertig toeren noemde Theaterkrant haar. Nathalie Baartman brengt een troostrijke cabaret-avond zoals alleen zij dat kan. Met nuchtere hartstocht, onverstoorbare tederheid en ingetogen vreugde maakt ze een voorstelling die onmeuinig mooi en grappig is. Leer haar kennen!

Vrijdag 16 december 2022
BARRELHOUSE – KERSTSPECIAL
Voor Barrelhouse is optreden en spelen het liefste wat ze doen. Het spontane enthousiasme springt vanaf minuut 1 over op het publiek.  Met Tineke Schoenmaker – de beste blueszangeres van Nederland – zetten zij een prachtige show neer. Een dijk van een band, de kerk in kerstsfeer……

Zaterdag 14 januari 2023 
RAMON VAN ENGELENHOVEN 
Het eerste concert van 2023 met Ramon van Engelenhoven die op zijn eigen fabelachtige wijze op onze vleugel een eigen selectie speelt van de mooiste klassieke pianoconcerten en voordrachten. Een betoverend concert.

Zondag 19 februari 2023
BORIS VAN DER LEK/SIMON RIGTER QUINTET
In 2016 begonnen Boris van der Lek en Simon Rigter een vaste formatie. Het vette geluid van Boris en Simon’s lyrische en harmonische spel roepen herinneringen op aan de hoogtijdagen van tenoristen als Buddy Tate en Sonny Stitt. Wil je niet missen!

Zaterdag 4 maart 2023
MARJOLEIN MEIEJRS – FAMILIEPORTRET
Het trio Marjolein Meijers (Annie van de Berini’s), Walter Kuipers en Onno Kuipers hadden met Van Berini tot Solex een enorme hit. Ook Familieportret is een unieke voorstelling. Het is cabaret, folk (zonder geitenwollen sokken), muziek uit alle windstreken, schaterlachen en gezelligheid. Lach mee!

Zondag 19 maart 2023
ALEX ROEKA – NIEUWE DROMEN
Alex Roeka, onbekend, maar de grootste en lovende kritieken. Gegroefde kop, zweet op het voorhoofd en een stem die overal doorheen zindert. In NIEUWE DROMEN zingt Alex over de liefde, de schaduwkant, de schoonheid en kracht van de natuur, het verleden. Dit concert raakt je hart.

Zaterdag 1 april 2023
WOUTER BEKKERING QUARTET – TAKE FIVE
Met de grootste jazz-hit aller tijden openen de vijf musici dit concert vol nieuwe eigen composities en bestaande stukken: Swing, salsa, Latin, boogaloo en lyrische ballads. Bij vorige optredens kon niemand stil blijven zitten en was er een geweldige interactie tussen zaal en band. Daar gaan we nu weer voor!

Zaterdag 22 april 2023
CAREL KRAAIJENHOF & LEONIE JANSEN – MELANCHOLIE IN DE POLDER
Deze twee fantastische muzikanten en Beemsterlingen hebben in de loop der jaren een gemeenschappelijk repertoire opgebouwd variërend van Ierse en Schotse muziek, Latijns- bandoneon, gitaar, bodhran, een prachtige stem en dito verhalen.  Een adembenemend concert….

Zaterdag 13 mei 2023
MIKE BODDÉ & HERMINE DEURLOO – 100 JAAR TOOTS
Voor pianist Mike Boddé & Hermine Deurloo (mondharmonica)- regelmatig te gast bij studio Witteman- gaat geen dag voorbij zonder muziek, lawaai of stilte. Kom naar deze sprankelende muzikale show met herinneringen aan de filmmuziek van Toots Thielemans.

Zaterdag 3 juni 2023
MAGDA MENDES – Cantinas do Vento
Portugese zangeres en winnares van de Gouden Notenkraker 2018 Magda Mendes zingt (met band) eigen liedjes over de stranden van de Algarve, de kurkbomen van de Alentejo, de steegjes van Lissabon waar de Fado klinkt en de olijfbomen van haar vader. Kom in Portugese sferen!

 

Back To Top