Skip to content

Bovenin de pastorie, op de kerkzolder met eeuwenoude balken, hebben wij een comfortabel bed & breakfast c.q. appartement ingericht. De woonkamer is sfeervol en ruim, met eettafel en zithoek, televisie, radio en keuze uit vele spelletjes. Er is een kitchenette met koffiezetapparaat, magnetron, kleine koelkast, eierkoker, servies, bestek en glazen. De slaapkamer beschikt over een – als we onze gasten mogen geloven – heerlijk tweepersoonsbed en een wastafel. Uw badkamer is een deur verder. Het (optionele) ontbijt geniet u, als de temperatuur het toelaat, in de monumentale kerkzaal, waar verse koffie en brood, eitjes, fruit en sap nóg lekkerder smaken. In de tuin achter de kerk is het heerlijk vertoeven.

We vertellen de gasten van onze B&B graag over de kerk zelf en bezienswaardigheden, restaurants en fiets- en wandelroutes in de omgeving. Meer lezen over de historie van onze kerk en deze unieke locatie kan hier.

De prijs voor de 2-persoons slaapkamer is €115 (ex. toeristenbelasting) per nacht (met een minimum van 2 nachten). De kosten voor het ontbijt zijn €14,50 per persoon per nacht.

Er zijn twee slaapkamers in het appartement. Kom je met drie of vier personen dan is de prijs €175  (ex. toeristenbelasting) per nacht. Noot: u zult altijd enkel met uw eigen gezelschap in de B&B verblijven. Zo heeft u altijd het gehele appartement voor uzelf.

U kunt gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst. Als u annuleert binnen 14 dagen voor aankomst betaalt u de totaalprijs van de reservering.

Voor info  kunt u mailen naar theaterkerkhemels@gmail.com of bellen met René via 06-21260908. Hier kunt u alvast de beschikbaarheid bekijken.

Wij zien u graag verschijnen in Theaterkerk B&B Hemels.

Back To Top