Skip to content

Blicher Hemmer Gadd speelt op 30 en 31 oktober in Theaterkerk Hemels

Ja, het staat er echt. De legendarische Amerikaanse drummer Steve Gadd, viervoudig Deense Grammy-winnende saxofonist Michael Blicher en de Deense Hammon-orgelwizard Dan Hemmer komen dit najaar naar Twisk. Het jazztrio trapt de Europese tour af in wat hun enige locatie in Nederland is… Theaterkerk Hemels. Op woensdagavond 30 oktober spelen ze twee concerten, en op donderdagavond 31 oktober nog een. Alle concerten duren 75 minuten.

We zijn blij, vereerd en trots. Drummers en andere muziekliefhebbers uit het hele land hebben hun interesse al getoond. Kaarten zijn te koop via onze theateragenda op de website.

Blicher Hemmer Gadd zette al voet in Japan, Australië, de Verenigde Staten, en veel Zuid-Oost Aziatische en Europese landen. Het legendarische trio is het bewijs dat muziek een universele taal is.

Steve Gadd is bekend om zijn bekende grooves en fills en heeft met alle groten der aarde gespeeld. Hij speelde wel 400 langspeelplaten in. De lijst is eindeloos.. om een paar bekende nummers te noemen: “50 ways to leave your lover” met Paul Simon, “Roof Garden” met Al Jarreau, “Aja” met Steely Dan.

Luisterend naar Steve Gadd’s hypnotiserende drumwerk, naar een zinderende saxofoonsolo van Blicher of naar de manier waarop Hemmer zijn Hammond laat klinken alsof hij door twee mensen wordt bespeeld, is het gemakkelijk te begrijpen waarom Gadd zegt: “Niemand speelt meer zo.”

Back To Top