Skip to content

Twisk heeft nu een eigen tegel

‘Nôh, koik nou eris: Twisk!’

Twisk heeft nu een eigen tegeltje. StoryTiles ontwierp een serie tegels van de mooiste steden, dorpen en plekken door heel Nederland, en daar hoort het wonderschone Twisk uiteraard tussen. De tegel is samen met Theaterkerk Hemels ontworpen en vat in een klein verhalend kunstwerkje op hand-gebakken keramiek het karakter en de sfeer van het dorp samen.

Voor iedere Twisk-liefhebber om thuis aan de muur te hangen. De handgebakken tegel ‘Nôh, koik nou eris: Twisk!’ kost 27,50 en is verkrijgbaar bij Theaterkerk Hemels, Dorpsweg 121, Twisk. Woon je niet in de buurt? Dan kunnen we de tegel ook voor je op de post doen. Stuur ons gerust een mailtje.

Over StoryTiles
StoryTiles is met haar atelier gevestigd aan het IJ in Amsterdam. Sinds 2013 ontwerpt oprichter Marga van Oers keramieken tegels met elk een eigen design dat een miniatuur verhaal uitbeeldt. De tegels zijn handgemaakt en gebakken in eigen land. Van Oers startte met oud-Hollandse tafereeltjes met een twist gebaseerd op ’t Delfts blauw van vroeger. Inmiddels lanceert zij elk half jaar een nieuwe serie tegeltjes, in binnen- en buitenland, in verschillende stijlen en in samenwerking met andere ontwerpers en musea.

Back To Top