Skip to content

Lianne & Melissa – Akoestisch 60’s & 70’s concert

vrijdag 22 november 2024 20:15 - 21:30

Akoestisch 60’s & 70’s concert

Ga mee terug in de tijd en luister naar de mooiste liedjes uit de jaren ’60 en ’70. Lianne Bakker en Melissa van Belleghem nemen je mee naar toen. Naar het tijdperk van Rock ’n Roll, Flower Power, Disco en Soul. Ze spelen een prachtig akoestisch arsenaal aan nummers en nemen je mee in de muzikale verhalen erachter.

De mooiste ballads en vrolijkste uptempo songs uit de sixties en seventies komen voorbij. Liedjes die vandaag de dag nog steeds grote hits zijn, maar welke je stiekem misschien bent vergeten. Laat je meeslepen terug naar vroeger, terwijl Lianne en Melissa de geselecteerde nummers aan elkaar verbinden door ook het verhaal achter elk liedje te vertellen; hoe de liedjes destijds zijn ontstaan en welke invloed ze op de wereld hadden.

Lianne Bakker (zang en piano)
Lianne begon op haar achtste met piano spelen. Na 6 jaar klassiek les was zij toe aan wat nieuws, en richtte zij zich tot de popmuziek. Op haar twaalfde had zij haar allereerste optreden achter haar piano. In de jaren die volgden ging ze op zangles en begon tijdens optredens de tweede stem mee te zingen. Niet veel later begon ze met solo-optredens. Na de vooropleiding van het conservatorium is ze op haar 21e begonnen met het geven van zang- en pianoles. Nu treedt ze solo op in verschillende opstellingen en op podia door het hele land.

Melissa van Belleghem (zang en vertellen)
Meliossa heeft de muziek vanuit de wieg meegekregen en nooit anders gewild. Ondanks dat ze als echt eighties-kind ook van de muziek uit die tijd houdt, ligt haar muzikale hart bij de tijd daarvóór en zal zij levenslang dat retro-hippie-disco meisje zijn die is blijven hangen in de ’60’s en ’70’s.

Als klein meisje deed ze mee met de lokale playback- en soundmixshows. In haar tienerjaren beklom ze het podium op de grotere muziekfestivals en besloot ze op haar 15e om naar het Nederlands Kindertheater te gaan, waarna ook piano- en gitaarlessen volgden. Door de jaren heen kreeg ze zanglessen bij o.a. zangschool Babette Labeij en volgde ze vele scholingen en masterclasses van o.a. Eva Wilms en Catherine Sadolin.

Inmiddels is ze 25 jaar podiumervaring rijker. Momenteel speelt zij samen met Lianne in de Phoenix Coverband, heeft ze een duo met haar vader IJsbrand van Belleghem en treed zij wekelijks solo op tijdens trouwceremonies, recepties & diners. Daarnaast geeft zij zangles in haar eigen studio in Medemblik.

 

Ticket type 17,50 Bestellen
LIANNE & MELISSA  - 60’S & 70’S ACOUSTISCH CONCERT €16,50
Ticket bestellen

 

 

Back To Top