Skip to content

Maartje en Kine – In Concert

zaterdag 19 oktober 2024 20:15 - 21:30 Theaterkerk Hemels, Twisk.

In Concert

Maartje & Kine zijn twee Noors-Nederlandse multi-instrumentalisten met droge humor en energieke en aanstekelijke live-shows. Ze zijn even gek op Mariah Carey als op de rituele samenzang van de boventoon-zingende Mongolen. Het duo blinkt uit in de combinatie van klassieke en hypermoderne muziek. Hun voorstellingen zijn humoristisch én ontroerend. Virtuoos én verrukkelijk plat. Samen spelen ze meer dan twintig instrumenten, waaronder de banjo, viool, piano, accordeon, balalaika, zingende zaag, autoharp en neusfluit.

In Concert is een gevarieerd muzikaal programma, speciaal samengesteld voor het spelen op bijzondere locaties.

U kunt deze podiumbeesten kennen van de NTR-documentaire “Maartje & Kine Buigen Niet” – over hun roadtrip naar Noorwegen in coronatijd. Maartje & Kine zijn fameus voor hun “Miniconcerten voor Alleenstaanden” en hun optredens bij Tijd voor Max, Top 2000 a gogo en Opium op Oerol. Ze treden zowel op bij Podium Klassiek als voor de popliefhebbers op Lowlands, Zwarte Cross en Paaspop.

De pers schreef over Maartje & Kine:

  • “Een klinkend feest” (**** De Telegraaf)
  • “Weergaloos muzikaal grappig” (***** Theaterparadijs)
  • “Prachtige samenzang en de indrukwekkendste muziekstukken” (Theaterkrant)
  • “Anderhalf uur puur genieten” (I Love Theater)
  • “Zowel tweestemmig als harmonieus in vocale vertolkingen zijn ze flonkerend bedreven op diverse instrumenten, de viool en de vleugel, een blokfluitje, de banjo, accordeon en basbalalaika.” (Jacques D’Ancona)
Ticket type 27,50 Bestellen
MAARTJE & KINE - In Concert €27,50
Ticket bestellen

Back To Top