Skip to content

PTP speelt Een Rondje Tegenhuis

zaterdag 24 februari 2024 19:00 - 20:00

PTP speelt Een Rondje Tegenhuis

Keller is ontevreden. Daarom gaat hij naar het Tegenhuis. Daar kan je leren hoe alles anders moet. En … je mag er een wens doen. Maar alles is daar wel raar. Dat begint al in de Wachtkamer. Daarna komen de testen. Die vindt Keller erg moeilijk. Hij moet achterstevoren praten, lawaai maken, meedoen met een quiz. En als hij eindelijk geslaagd is, weet hij nog niet zo goed wat hij moet doen. Lukt het Keller om weer tevreden te worden?

 Een Rondje Tegenhuis is een voorstelling (met hier en daar een liedje) van PostiljonTheaterProducties.

7 spelers en 2 technici zorgen samen voor een vrolijk verhaal voor iedereen (vanaf 5 jaar). Tekst en regie: Ruud Bos.

Theatergroep Postiljon werd opgericht in 1987. Na 25 jaar familievoorstellingen maken (die vooral op basisscholen gespeeld werden), werd het tijd voor nieuwe dingen. In 2013 veranderde de naam in PostiljonTheaterProducties.

De groep bestaat uit enthousiaste amateurtheatermakers die hoge eisen stellen aan  spel en verhalen.

PTP speelt altijd werk dat speciaal voor de groep is geschreven met vaak een wat cabareteske invalshoek. In elk geval is originaliteit heel belangrijk.

PTP maakt kleine en grotere producties. Dat kan een eenmalig optreden zijn, maar ook een voorstelling die meerdere keren wordt gespeeld.

Zo is Een Rondje Tegenhuis al gespeeld in het theater, op school, in het verzorgingstehuis en dan nu in Theaterkerk Hemels.

Speciaal voor deze hemelse uitvoering van Een Rondje Tegenhuis mag iedereen die dat leuk vindt, verkleed komen.

Ticket type Prijs Bestellen
Een Rondje Tegenhuis €8
Ticket bestellen

Back To Top